Gratis Opt-in Toolkit

Opt-in copy toolkit gratis templates

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loop je met je handen in het haar over het aantrekken van de juiste klanten? Zou je willen dat dit wat meer vanzelf ging en jij je gewoon kon richten op het werken met je klant? 

 

Dat kan! met de juiste "opt-in advertentie" die het aantrekken van klanten voor je doet. Iedere website bezoeker of facebook vriend krijgt automatisch een onweerstaanbaar aanbod van jou. Ze worden verleid door een gratis weggever om actie te ondernemen. 

 

In ruil voor hun email-adres geef jij ze iets weg.

- een gratis consult

- een pdf met tools

- een checklist 

 

Iets waar zij direct iets aan hebben en hun situatie kunnen verbeteren. De vervolgstappen, daar help jij ze uiteraard bij. Maar allereerst moeten ze weten wat jij in huis hebt. Dat laat je zien door jouw weggever. In de toolkit vind je 10 ideeën voor jouw weggever. 

 

Om mensen te laten klikken en hun email achter te laten, moet wat jij aanbiedt zo interessant zijn voor ze dat ze niet anders meer kunnen... Daarom is de copy van je aanbod zo belangrijk. 

Het moet antwoord geven op een aantal belangrijke vragen. 

Wat die vragen precies zijn, deel ik met je in de Opt-in Toolkit. 

 

Je mag me daarna gericht jouw vragen stellen en ik kijk zelfs met je mee om je copy te helpen schrijven. Met mijn ervaring, komen we samen tot de meest effectieve marketing tekst voor jouw klanten. 

 

Vraag hier jouw Opt-in toolkit aan en dan garandeer je jezelf van de meest effectieve, gemakkelijke en leuke manier van klanten aantrekken, terwijl jij je richt op datgene waar je echt blij van wordt.

Werken met je klant! 

 

Stop met jagen! Met deze opt-in toolkit ga jij met meer gemak en plezier klanten aantrekken. Bestel hem gratis

Ontvang jouw Opt-in Toolkit direct in je inbox