Tarieven

Copywriting services voor bewuste en spirituele ondernemers, die op zoek zijn naar een copywriter die begrijpt wat hun services inhouden en die aan een half woord genoeg heeft. 

 

Mijn tarieven hieronder zijn een indicatie van de waarde die ik lever. Neem gerust contact op voor een specifieke prijsopgave. Een vast tarief is bespreekbaar, bij een lange termijn samenwerking. 

 

Product Prijs
Blog 1500 woorden € 200,00
Emailsequence, vanaf € 90,00
Social media pakket, vanaf € 150,00
Uurtarief, vanaf € 60,00

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan

Samenwerken met mij

Samenwerken met mij betekent dat we een persoonlijke relatie opbouwen, waarbij ik mij helemaal inleef in je product, dienst en business. Ik leer ook jou, als ondernemer en persoon, graag kennen zodat ik vanuit jouw 'tone of voice' kan schrijven. 

 

Verder is het natuurlijk van belang dat ik weet waar je voor staat, wat je boodschap is en voor welk publiek jouw services of producten bedoeld zijn. We maken hiervoor samen een goed kloppende 'avatar'. Zo wordt de marketing content het meest succesvol. 

 

Ik werk altijd netjes op tijd. Als we 1 of 2 dagen van tevoren een korte meeting en afstemming hebben gedaan, ga ik voor je aan de slag en heb je binnen 2 werkdagen de teksten in je mail / of in de cloud waar we samen in werken. Dan krijg je nog één revisie en gaan we allebei akkoord met het eindresultaat. 

 

Vervolg opdrachten worden altijd minimaal een week van te voren afgestemd. Als we een vaste samenwerking met elkaar aangaan, wordt er uiteraard tijd voor jou gereserveerd in mijn rooster en spreken we elkaar regelmatig. 

 

Ik houd er ook van om te sparren en met je mee te denken. Dus naast tekstschrijver krijg je er een teamlid bij. Ik wil graag betrokken blijven en ben ook zeker bereid om te investeren in onze samenwerking, qua aandacht, tijd en energie. 

 

Ik zie je aanvraag voor een kennismaking graag tegemoet. 

Bereid even kort voor wat je zou willen dat ik voor je ga doen, en schrijf dat alvast in je aanvraag. Dan kan ik mij voorbereiden. Een goed voorbereide briefing doen we in ons eerste afstemmingsgesprek. 

 

Voor zover wat je kunt verwachten van een samenwerking met mij. Vraag hierboven jouw kennismakingsgesprek aan. 

 

Verbinding is de sleutel in deze tijd van snelle communicatie ...